Hulp bij gedragsproblemen

De laatste jaren heb ik me verder gespecialiseerd in hulp bij paarden met gedragsproblemen, waaronder bij trailerladen en schriktraining. Verder leer ik natuurlijk heel veel doordat ik mijn zelfgefokte paarden vanaf geboorte af aan opvoed en meemaak. En, al zeg ik het zelf, tot nu toe zijn het allemaal keurig opgevoede paarden, dus ik doe toch wat goed! 😀

Naast mijn ORUN niveau 3 papieren instructeur paardrijden, heb ik niveau 1 en 2 van de opleiding Instructeur Paard & Gedrag in de pocket. Op dit moment ben ik bezig met het laatste , en meest pittige niveau: niveau 3. (erkend door de KNHS en NOC*NSF, ook een niveau 3 ORUN opleiding).

Tijdens deze opleiding heb ik me daarnaast ook verder bekwaamd in het starten van jongen paarden, op een heel logische en paardvriendelijke manier, maar zonder poespas. Prachtig werk!

Om de opleiding af te kunnen ronden, moet ik onder andere 30 ‘portfolio casussen’ gedaan hebben, variërend van starten van jongen paarden, trailerlaadproblemen, specifieke of algemene gedragsproblemen, of gewoon simpelweg hulp bij een paard dat gewoon simpelweg niet wil stilstaan met opstappen. Heb je zo’n casus bij jou op stal staan en zit je in mijn regio? Dan kan ik je, totdat ik mijn opleiding afgerond heb, helpen voor zeer gereduceerd tarief!

De eerste 23 casussen zijn al gedaan of ingepland, dus ik heb nog plek voor 7 ‘ probleemgevallen’! Aarzel dus niet te lang en bel/ Whatsapp me of stuur een mail.

Klik hier om weer terug te keren naar de homepage.