Met ORUN-diploma niveau 3 op zak en een flinke dosis ervaring en enthousiasme in mijn lesgeven, help ik combinaties graag verder in de spring- en/of dressuursport.

Als er problemen zijn, wil ik een goed uitgangspunt: ik verdiep me in de achtergrond en wil weten of het paard gezond is. Dan kunnen wij samen het doel, de frequentie en de duur bepalen van de training.

Angstige ruiters geef ik vertrouwen, om stapje voor stapje steeds meer vrijheid te krijgen in de sport. Ook een cross training op een terrein in de buurt is een optie. Op vrijdagavond om de week geef ik om de week springles aan de pony combinaties van de Skansrûters in Gorredijk.

Wil je graag iets meer dan alleen instructie? Wil je bijvoorbeeld ook begeleiding bij je eerste buitenrit, of eerste wedstrijd? Een keer een (bixie) springparcours of dressuurproef oefenen? Dat kan ook! Neem contact op voor de mogelijkheden!

Instructie planner

Handig!

Hiermee kun je makkelijk kiezen wanneer je instructie wil hebben, en aangeven waar. Ik neem daarna contact met je op om de les te bevestigen.

Kosten zijn hieronder vermeld, geldend voor instructie bij mij of binnen 5 km afstand van mijn locatie. Tussen de 5 en 15 km enkele reis vraag ik €5 extra.

privé (prijzen 2023):

  • 30 minuten: € 18,75
  • 45 minuten: € 28,25
  • 1 uur: € 37,50

groepsles 2-3 personen (prijzen 2023):

  • 45 minuten: € 17,50 (2 pers) en € 15 (3 pers)  p.p.
  • 1 uur: € 22,50 p.p. (2 pers) en € 17,50 (3 pers)  p.p.

Klik op “Paardrij instructie” en je ziet meteen wanneer ik beschikbaar ben.