Plezier met paarden

Dat is waar het om gaat!

Met het oprichten van Froukje4Horses heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik geniet ervan om ruiters en paarden met plezier verder te brengen in de ruitersport.

Waarom Froukje Veenema – Froukje4Horses?

Voor instructie! Froukje is goed opgeleid en kan er van genieten om paard/pony en ruiter samen te laten groeien, ook bij aanwezigheid van angst.

Maar ook voor hulp met paarden. Froukje de tijd neemt voor het paard en benadert het op vriendelijke en consequente manier. Ze laat het paard in zijn waarde en bekijkt het paard als geheel voor er een plan wordt opgesteld. Het is Froukje tot nu toe altijd gelukt om het paard weer op een fijne manier ‘handelbaar’ en blij te maken.

Ponyles Froukje4Horses

Instructie

Graag help ik jou en je paard met plezier verder te komen in het paardrijden. Of het nou dressuur, springen, crosstraining is of juist gewoon veilig leren buitenrijden. Ik help je comfortabel op weg naar ons voorafgesproken doel.

 

Plan een proefles in!

YouTube kanaal

Neem is een kijkje op mijn YouTube kanaal. Leuk materiaal van de geboorte van Doekoet t/m haar eerste eventingwedstrijden en nog een aantal andere eventing wedstrijden met Noud en Tomba.

 

Mijn YouTube kanaal
De stal

De stallen & paarden

We hebben recent een mooie stal bij huis gebouwd en inmiddels staan de paarden alweer een tijdje aan huis. We hebben 3 generaties KWPN’ers en ook hebben we nog een pony voor de kinderen.

 

Bekijk de paarden