Ik ben van jongs af aan al bevlogen van paarden en de paardensport. Voor mij was het geen gekke keus dat ik al tijdens mijn studie aan de HAS ook de KNHS Instructeursopleiding heb gedaan. Dankzij deze opleidingen, met bijbehorende stages en werkervaring, heb ik een mooie rugzak om anderen met paardrijden en hun paarden te helpen.

Met het oprichten van Froukje4Horses heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik geniet ervan om ruiters en paarden met plezier verder te brengen in de ruitersport.


Diploma’s:

  • HAS – HBO Dierhouderij & Diergezondheidszorg
    Dankzij mijn HAS opleiding heb ik een goede achtergrond op gebeid van paarden, en met mijn stages heb ik kunnen kijken in de keuken van verschillende paardenbedrijven: paardenklinieken en springstallen.
  • KNHS/ORUN: Paardrij instructeur niveau 3 incl. licentie
    Met ORUN-diploma niveau 3 op zak en een flinke dosis ervaring en enthousiasme in mijn lesgeven, help ik jong en oud graag  in het paardrijden.
  • KNHS/ORUN/E-QUINE: Instructeur Paard & Gedrag
    Niveau 1 en 2 behaald (2022) en bezig met Niveau 3. Wil je weten wat voor opleiding dit is? Klik hier!

Ik help je graag op een plezierige manier verder in de spring- en/of dressuursport, of met cross training. Ook de beginner is bij mij aan het juiste adres.

Mijn jongste ruitertje is 6 jaar, en ik heb er veel plezier in om een jonge combinatie op een voor hen aansprekende manier les te geven. Onzekere ruiters geef ik vertrouwen, om stapje voor stapje steeds meer vrijheid te krijgen in het rijden.

Een blije ruiter en paard zijn heel wat waard!

Zelf heb ik meer dan 25 jaar ervaring in de omgang met paarden en met het africhten van paarden. Mijn paarden op stal zijn daardoor makkelijke, handzame dieren. Rust, duidelijkheid en afwisseling vind ik belangrijk. Ik rijd actief wedstrijden op M2 niveau dressuur, M springen en L/M SGW.

.